Welkom

International Theatre & Film Books  is gestart met een reeks lezingen, boekpresentaties en andere randprogrammering rondom de boeken die bij ons in de winkel verkrijgbaar zijn. Onder de noemer Theatre Bookshop Presents nodigen we elke vrijdagmiddag een auteur of spreker uit. Benieuwd naar het programma? Klik hier.

 

International Theatre & Film Books is de grootste theaterboekwinkel van Nederland,  al meer dan twintig jaar gevestigd in de Amsterdamse Stadsschouwburg aan het Leidseplein.

We verkopen boeken, tijdschriften en dvd's op het gebied van theater, film en dans, van theaterteksten en biografieën tot praktische (film)boeken en naslagwerken.
U kunt de theater- & filmboekwinkel bereiken met trams 1, 2, 5, 7 en 10. 

 

U vindt de Bookshop in café-restaurant Stanislavski, aan de voorkant van de Stadsschouwburg Amsterdam. Voor openingstijden en informatie, zie 'Contact' in de linkerkolom van deze pagina. 

Op de hoogte blijven? Volg ons op   

Cadeaubon

Zoekt u een origineel relatiegeschenk? Denk aan onze Cadeaubon! Verkrijgbaar in 10, 15 en 25 euro en verpakt in een feestelijke, glanzend blauwe envelop. Klik hier voor een voorbeeld van de bon.Nieuwe artikelen voor June


Spoken #331
Spoken #331
€10,00

In de schijnwerpers


Uw ipadres is: 107.22.50.182
Copyright © 2016 www.theatreandfilmbooks.com. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.172 - Number of Queries: 77 - Query Time: 0.085427626983643
Biscayne Consultancy - e-commerce solutions